DIY – Kaartjes en Stickers voor Hulpdiensten

Het is de grootste nachtmerrie van ons allemaal, of we nu dieren hebben of niet: brand in huis. Of zelf in het ziekenhuis belanden, met je huisdieren onbeheerd thuis. Hulpdiensten die aan huis komen, of je portemonnee checken, willen graag zo snel mogelijk zo veel mogelijk informatie over je verzamelen.

DIY - Kaartjes en Stickers voor Hulpdiensten, met gratis download

Een sticker of kaartje bij de voordeur, met daarop het aantal huisdieren wat in je huis aanwezig is, kan voor hulpdiensten helpen en hopelijk een steentje bijdragen aan de veiligheid van zowel hulpverlener als je huisdier. De eerste gratis download die bij deze blogpost zit, is een kaartje wat je kunt uitprinten, invullen en bij je voordeur kunt plakken. Hierop staat hoeveel dieren er in het huis aanwezig zijn.

De andere download is een kaartje wat je op stevig papier kun afdrukken, vervolgens kunt invullen en dubbelgevouwen in je portemonnee kunt doen. Je kunt er de telefoonnummers van de personen die gebeld kunnen worden in geval van nood op kwijt. Ik heb de kaartjes zowel in kleur (knalrood) bijgevoegd, als in zwart-wit. Mocht je geen knalrood plaatje bij de deur willen kun je kiezen voor zwart-wit. Hoewel knalrood natuurlijk wel meer op valt!

Ik hoop dat geen van jullie de kaartjes ooit echt nodig zullen hebben! Maar het is toch een fijn gevoel om de informatie in elk geval bij je te hebben en op je voordeur te hebben, toch?

Download de kaartjes en stickers voor Hulpdiensten

Je vindt de downloads hieronder:

Home alone card NL & EN (57 downloads )
Attention Sticker NL & EN (53 downloads )

Gerelateerde Posts

Lees Interacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.