Activiteiten Challenge – Doe je mee?

Een nieuw jaar is begonnen, tijd voor plannen voor het komende jaar! Ik wil dit jaar lekker veel gaan ondernemen met mijn meiden, naast de standaard wandelingen en trainingen natuurlijk. Dus bedacht ik een Challenge voor mijzelf voor 2023, en ik zou het super leuk vinden als jullie ook mee willen doen!

De #dogblogstickchallenge

Activiteiten Challenge - Doe je mee? #dogblogstickchallenge

De naam van de hashtag wordt je vast al duidelijk als je naar de foto’s bij dit blog kijkt, vermoed ik 😉 Ik heb een lading ijsstokjes gekocht (via Amazon), en daar heb ik allerlei activiteiten op geschreven. Laat hierbij je fantasie de vrije loop! Je kunt ongekleurde stokjes gebruiken, maar ook net als ik de gekleurde, en iedere kleur laten corresponderen met een bepaald type activiteit. Zo zijn de groene stokjes bij mij wandelingen in losloopgebieden, de blauwe stokjes dingen die we met maximaal 1-2 honden ondernemen, en de gele stokjes zijn dagjes uit. Je kunt hier van alles voor bedenken natuurlijk! Schrijf op ieder stokje een andere activiteit, en bewaar de stokjes bijvoorbeeld in een mooi bakje of in een glazen pot.

Stokjes gemaakt, en nu?

Iedere week kies je een stokje uit je pot, en dat wordt je activiteit voor die week. Dit is meteen ook de hoofdreden waarom ik de kleurtjes gebruikte, ik wil graag verrast worden qua activiteit, maar heb niet altijd tijd of budget voor een uitgebreid dagje uit. Dus soms kies ik dan expres een groene uit, voor een heerlijke wandeling met alle meiden in een mooi losloopgebied.

Doe je ook mee?

Ik zal iedere week mijn stokje delen op Insta, met de hashtag #dogblogstickchallenge. Doe je met me mee? Tag mijn IG account (@dogblognl) gerust, en gebruik de hashtag! Ik zal de leukste foto’s en filmpjes delen in mijn stories, en zo maken we er samen een tof jaar vol leuke activiteiten van, en kunnen we elkaar wellicht ook nog inspireren voor extra stokjes!
Ik zal ook van zoveel mogelijk activiteiten een blogje maken, ook weer ter inspiratie!

Ben super benieuwd naar jullie avonturen!

Gerelateerde Posts

Lees Interacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.